Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Scaun auto Peg Perego Viaggio 1 Duo-fix K, 9-18 kg, Roz

4 Rating(s)
91999 Lei


Scaun auto Peg Perego Viaggio 1 Duo-fix K, 9-18 kg, Roz
 


- Omologat pentru autovehicule in conformitate cu standardul european ECE R44/04;
- La testele ADAC pentru siguranta scaunului auto in caz de impact, Auto Viaggio1 Duo-fix K a obtinut calificativul „Good” (Bun) si 4 stelele la testele TCS Suedia la testele cu Baza Isofix 0+1;

 

Caracteristici:

- Pozitionarea scaunului in autovehicul se face in sensul directiei de mers. Este recomandat sa se instaleze pe bancheta din spate, de preferat pe centrul acesteia, unde nu exista airbag activat.
- Sistem integrat de protectie laterala in caz de impact.
- Tetiera si centura de siguranta in 5 puncte, ajustabile pe inaltime in 7 pozitii, pentru a garanta o maxima siguranta in orice moment al cresterii copilului.
- Centura de siguranta prevazuta cu protectii pentru umeri poate fi pozitionata pe partile laterale datorita sistemului de blocare, facilitand astfel pozitionarea copilului.
- Scaunul poate fi inclinat in 4 pozitii asigurand o pozitie relaxanta atat in timpul calatoriilor lungi, cat si in timpul somnului.
- Sezut spatios, amplu si prevazut cu perna inaltatoare de protectie. Spatar comod.
- Instalare in autovehicul prin 2 moduri de prindere: cu centura de siguranta cu 3 puncte de ancorare (categorie Universala) sau cu Baza Isofix 0+1 K, care se achizitioneaza separat (categorie Semi-Universala, Clasa A).

 

Material:

- Tetiera si perna anatomica sunt fabricate dintr-un material moale, care permite trecerea aerului, Fresco Jersey.
- Huse detasabile si lavabile.

 

Intretinere:

- Toate componentele din plastic se spala cu o laveta umeda.

- Materialele textile se pot spala in masina de spalat la 30°C grade, la un program delicat cu un ciclu de centrifugare scurt.

 

Detalii tehnice:

- Dimensiuni: 55 x 45 x 65,5 cm
- Greutate: 10 kg
;