Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Scaun de birou ergonomic Kring Tesla, cu suport lombar si tetiera, Negru

5 Rating(s)
37999 Lei





Scaun de birou ergonomic Kring Tesla, cu suport lombar si tetiera, Negru



 

 



Scaun de birou ergonomic Kring Tesla este dotat cu tetiera si se remarca prin forma sa distincta, curburile interesante si spatarul scurt si inovativ. Formele sale sunt atent studiate, pentru crearea unui grad ridicat de ergonomie in utilizare.


Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului.






Materialele sunt robuste, asigurand o rezistenta buna la uzura si un termen indelungat de utilizare.

Baza scaunului in forma de stea este fabricata din plastic, iar rotitele sunt mobile, silentioase, nu zgarie parchetul si se pot roti 360 de grade.
Mecanism: mecanism cu dubla reglare

material textil sezut si spatar.
Amortizor: 100 mm, cu acoperitoare din plastic de culoare neagra

Baza: aluminiu cromat de 320 mm

Dimensiuni produs:

- inaltime 120/114 cm;

- latime 60 cm;

- inaltime sezut 62 cm;

Greutate: 16.40 kg
Dimensiune colet: 71 x 28 x 61.5 cm

Greutate colet: 17 kg
Produsul este predat in cutie, in stare demontata. In interiorul cutiei se gasesc materiale necesare si ghidul pentru asamblare. Pentru asamblarea anumitor produse este nevoie de surubelnita si ciocan.

Instructiuni de ingrijire:
Scaunele tapitate cu mesh trebuie neaparat aspirate cu un aspirator de mare putere, pentru a aspira in profunzime inainte de orice incercare de curatire, tocmai pentru a scapa de orice urma de praf sau mizerie. Apoi, aceste scaune se pot sterge cu o carpa inmuiata in apa calda, dupa care se lasa sa se usuce.




 
;