Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Scaun gaming Nitro Concepts C80 Motion, Black/White

3 Rating(s)
94999 Lei





Scaun gaming Nitro Concepts C80 Motion



 







 



Nitro Concepts C80 Motion este un scaun de gaming de inalta calitate, cu acoperire din imitatie de piele si un excelent raport performanta-pret. Acest reprezentant al seriei Motion se bazeaza pe confort deosebit de mare avand captuseala moale pe scaun si pe zonele de contact.



 



Atat materialele cat si aspectul sunt, fara indoiala, de neegalat in acest interval de pret, din moment ce toate scaunele Nitro Concepts au fost dezvoltate cu o multime de know-how si multa dragoste pentru detaliu fiind sunt fabricate conform unor norme stricte de calitate.



 



Design-ul deja sportiv este completat de un logo Nitro Concepts brodat, plus un capac din PVC, cu un aspect de carbon in partea din spate a spatarului.



 



Un cadru de otel foarte robust constituie baza scaunelor Nitro Concepts, care permite nu doar o sarcina maxima de 120 kg, oferind stabilitate si durabilitate absoluta. In plus, baza este echipata cu cinci role de 50 mm, care sa permita o miscare usoara pe diverse suprafete.



 



Spuma rece ce asigura o ergonomie nedeformabila



Cadrul de otel este inconjurat de spuma rece de inalta calitate, care isi pastreaza forma, chiar si dupa utilizare prelungita si este responsabila pentru ergonomia tapiteriei scaunului, asigurand o pozitie foarte confortabila. Spatele tau iti va fi recunoscator, fara indoiala!



 



Cotiere pliante cu spuma rece pentru amortizare



Nitro Concepts C80 Motion prezideaza prin cotierele sale flexibile, care pot fi indoite intr-un unghi de 90 de grade. Prin aceasta functie, spatiul poate fi crescut drastic, usurand astfel depozitarea scaunului sub birou.



 



Rotire la 360 de grade



Scaunul Nitro Concepts C80 Motion permite rotirea la 360 de grade si ofera jucatorilor posibilitatea de adaptarii fiabile in mod corespunzator, pentru a satisface nevoile individuale. Baza are un sistem de ridicare cilindric cu gaz, cu un sistem de balansare care permite utilizatorului sa se aplece inapoi pana la 15 grade, mentinand in acelasi timp un unghi constant intre zona de sezut si spatar.



 



Dimensiuni








 
;