Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Schi Atomic Redster J2 + legaturi C5 ET pentru copii, Red/Black, 130cm

4 Rating(s)
76999 Lei





Schi Atomic Redster J2 + legaturi C5 ET pentru copii, Red/Black, 130cm



 







 







 



Pasiune, inovatie si performanta, sunt trei cuvinte care pot defini cel mai bine brand-ul Atomic.

In anul 1955 Alois Rohrmoser a inceput productia de schiuri impreuna cu doar 4 angajati. Desi in primul an productia a fost de doar 40 de perechi de schiuri, fabrica a evoluat intr-un ritm alert, ajungand la o capacitate de 72.000 de perechi de schiuri pe an in doar 14 ani. In anul 1971 a extins capacitatea de productie prin constructia celei de-a doua fabrici in Altenmarkt im Pongau din Austria, unde mare parte a productiei se desfasoara si astazi. Atomic a continuat sa extinda gama, iar in anul 1989 a devenit primul furnizor unic pentru schiuri, legaturi, clapari si bete pentru femei si barbati. Astazi, productia de schiuri Atomic ajunge la 600.000 de schiuri pe an.




 



Detalii



 



Bend-X
- Tehnologie ce incorporeaza la nivelul legaturilor zone cu flexibilitate sporita, astfel ca virajele pot fi initiate cu usurinta prin asigurarea unui contact ferm cu zapada.



 



Full Cap
- Constructie fara margini in zonele unde stratul superior vine in contact cu canturile pentru o manevrabilitate crescuta.



 



Densolite Core
- Miez din spuma ce ofera o absorbtie eficienta a vibratiilor si manevrabilitate.



 



Structured Top Sheet
- Invelis exterior usor si rezistent.



 



Legaturile Atomic C5 pentru copii sunt foarte solide si stabile, dar si foarte usor de manevrat. Sunt echipate cu sistemul Easy Step-in, pentru o prindere si desprindere usoara. Un sistem de prindere care are tot ce trebuie pentru o zi distractiva pe munte.



 



Rocker 5% la varf, camber 95% la mijloc




 
;