Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Schi Atomic Vantage X77 C + legaturi Lithium 10 pentru femei, White/Pink, 160cm

3 Rating(s)
1.66999 Lei





Schi Atomic Vantage X77 C + legaturi Lithium 10 pentru femei, White/Pink, 160cm



 







 







 



Pasiune, inovatie si performanta, sunt trei cuvinte care pot defini cel mai bine brand-ul Atomic.

In anul 1955 Alois Rohrmoser a inceput productia de schiuri impreuna cu doar 4 angajati. Desi in primul an productia a fost de doar 40 de perechi de schiuri, fabrica a evoluat intr-un ritm alert, ajungand la o capacitate de 72.000 de perechi de schiuri pe an in doar 14 ani. In anul 1971 a extins capacitatea de productie prin constructia celei de-a doua fabrici in Altenmarkt im Pongau din Austria, unde mare parte a productiei se desfasoara si astazi. Atomic a continuat sa extinda gama, iar in anul 1989 a devenit primul furnizor unic pentru schiuri, legaturi, clapari si bete pentru femei si barbati. Astazi, productia de schiuri Atomic ajunge la 600.000 de schiuri pe an.




 



Detalii



 



Combinatia dintre schiurile Atomic Vantage X 77 C si legaturile Lithium 10 reprezinta solutia producatorului austriac atat pentru cei dornici de a deprinde tainele acestui minunat sport cat si pentru cei ce vor sa isi imbunateasca tehnica prin perfectionarea miscarilor. Profilul AMT Rocker asigura manevrabilitate si confort pe tot timpul coborarii, iar miezul din lemn de plop si spuma, contribuie la polivalenta utilizarii acestor schiuri, ideale atat pentru partie cat si pentru zonele din afara ei, actionand totodata ca un amortizor pentru socuri si prevenind in acest fel deteriorarea articulatiilor tale. Legaturile Lithium 10 au o constructie solida si se potrivesc ca o manusa caracteristicilor schiului sporindu-le performantele si accentuand caracterul dinamic al acestora.



 



Carbon Tankmesh
- Este un strat super rigid inserat pentru o stabilitate mare si putere longitudinala, fara a adauga si greutate suplimentara.



 



Light Woodcore
- Miez fabricat din plop, puternic si foarte usor, ideal pentru powder si freeski.



 



Cap Sidewall
- O constructie fara margine laterala unde stratul superior acopera marginea, pentru o manevrabilitate sporita.



 



Exo Profile
- Este o forma de constructie care adauga si mai multa rigiditate schiului dar scade si greutatea sa, pentru un bun control la carving pe partiile amenajate.



 



Women Specific V-Shape
- Forma a schiului speciala pentru femei.




 
;