Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Schiuri Fischer RC4 SUPER RACE, 175 cm

5 Rating(s)
2.25999 Lei





Schiuri Fischer RC4 Super Race RT, 175 cm



 







 



In 1924, Josef Fischer Senior infiinteaza o firma producatoare de schiuri si sanii, ajungand in 10 ani sa lanseze o linie intreaga de schiuri. Dupa al II-lea razboi mondial, companiei sale i se alatura si fiul sau, Josef Fischer Jr., care pana in 1955 reuseste sa extinda si sa inoveze compania, astfel incat deschide reprezentante peste ocean, in S.U.A si Canada. In anii ‘60, Fischer infiinteaza Clubul de Schi Fischer si tot acum incep a fi produse schiurile stratificate, adica pe langa lemn este folosita si fibra de sticla. Prin perfectionare continua, imbinand traditia cu solutii moderne, Fischer reuseste in anii ‘80 sa lanseze noi schiuri pentru Campionatul Mondial din Seefeld, iar in anii ‘90 sa aduca compania si in Rusia.



 



Constructie
- SW sidewall-miezul de lemn din constructia clasica de tip sandwich confera o flexibilitate armonioasa;
- Wood core-miez de lemn pentru mai multa stabilitate;
- Titanium.



 



 



Air Carbon TI 0.8
- Miezul de lemn este invelit intr-o folie dubla de titan care este intarita si cu air carbon. Marginile schiului sunt perfecte si au aderenta mare astfel schiatul va fi mai lin.



 



Beech Poplar
- Stabilitate si greutate redusa pentru mai multa flexibilitate.



 



Wood core
- Miez de lemn de plop.



 



Sandwich Sidewall Construction
- Schiurile cu aceasta tehnologie au pereti laterali (marginile schiului) conceputi sa ofere schiorului o mai mare stabilitate si durabilitate, iar schiorul simte ca are un schi sigur si puternic in acelas timp.



 



Radius: 14m/165cm.




 
;