Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Scooter electric Freewheel Junior Lite graffiti galben , roti 6.5 inch, autonomie 20 km, viteza 12 km/h ,motor 2 x 250W

3 Rating(s)
1.07999 Lei


Scooter electric Freewheel Junior Lite graffiti galben , roti 6.5 inch, autonomie 12 km, viteza 12 km/h ,motor 2 x 200W

 


 

Freewheel este primul hoverboard din Romania. Acest mini segway iti ofera experienta pe doua roti. Cu doua motoare de 200W, faruri LED, benzi anti-alunecare si o autonomie extinsa de 8-12 KM datorita bateriei de 42V 2Ah, hoverboardul Freewheel iti aduce viitorul la picioare! Acest hoverboard se incarca in numai 2 ore si te va avertiza mereu cand are nevoie de o pauza cu un semnal vizual si sonor pentru baterie descarcata.

Pentru ca cea mai frumoasa experienta este traita in familie, Freewheel a dezvoltat primul hoverboard cu soft perfect optimizat pentru cei mici! Freewheel Junior este prietenul cel mai bun al copilului tau! Cu motoarele de 200W si soft mult mai sigur pentru prichindelul tau, hoverboard-ul Freewheel asigura distractia pentru intreaga familie!


Siguranta si Adrenalina
 





Adaptat perfect pentru copii
FreeWheel Junior este adaptat perfect pentru copii, astfel incat softul instalat pe smart scooter ii va oferi celui mic libertatea de deplasare fara riscuri.

Datorita celor doua motoare cu o putere individuala de 200 W, siguranta utilizatorului creste fara sa afecteze experienta placuta ce o traieste acesta cand utilizeaza FreeWheel Junior LITE
;