Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Scooter electric Freewheel Monster S2 Graffiti, roti 10 inch, autonomie 20 km, Viteza 18km/h, Bluetooth, Putere Motoare 700W (2*350W), Aplicatie smartphone, Self Balance, Galben

4 Rating(s)
1.19999 Lei






Scuter electric FreeWheel Monster



 

 







 



Functia self-balance

Monster S2 este dotat cu ultima inovatie in domeniul hoverboard-urilor. Functia reprezinta o asistenta la urcarea utilizatorului pe hoverboard. Mai exact, hoverboard-ul se pozitioneaza singur la orizontala si nu isi va schimba aceasta pozitie chiar daca utilizatorul pune doar un picior pe pedalele hoverboard-ului.



 



Smart App

Monster S2 este unul din scooter-ele din Romania cu aplicatie pentru smartphone. Aplicatia se numeste Freewheel App si este disponibila gratuit atat pentru Android cat si pentru IOS.





 



 







 



Maner de transport

Este mai mult decat practic. Cu ajutorul manerului de transport, Monster S2 poate fi luat oriunde, chiar si la birou. Manerul de transport este prevazut cu o protectie cauciucata si este mai mult decat solid, astfel incat poti pleca linistit pentru ca nimic nu te va incomoda.



 



 







 



Lumini

Monster S2 nu beneficiar doar de un design futurist si foarte viu colorat. Luminile LED ce isi schimba culorile in functie de cat de tare sunt apasate pedalele fac din Monster S2 un hoverboard de care te vei indragosti.



 



 








 
;