Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Set 16 tacamuri Amefa Vintage, giftbox, negru

5 Rating(s)
12999 Lei


Set 16 tacamuri Amefa Vintage, giftbox, negru

 

Amefa este o companie specializata in comercializarea si distribuirea de tacamuri si produse din otel inoxidabil atat pentru mese, cat si pentru bucatarie. Misiunea Amefa este aceea de a fi un partener valoros si de incredere care ofera beneficiile unei companii globale, dar cu viteza, angajamentul, flexibilitatea si atingerea personala a unei companii mici.

Cu tacamurile de la Amefa Vintage puteti face combinatii frumoase si creati atmosfera proprie. Preferi modernitatea? Combinati negrul cu alte tonuri de metal, cum ar fi otelul, aurul si argintul. In plus fata de lux, acest lucru ofera, de asemenea, un aspect dur si industrial. Preferati mai mult in mediul rural? Apoi combinati negrul cu accesoriile din lemn.

Calitatea este de o importanta capitala pentru Amefa. Aceste tacamuri sunt fabricate cu mare grija si precizie si sunt fabricate din otel cromat de inalta calitate.
Spalarea mainilor este preferata si este recomandat sa pastreze culoarea si stralucirea.

Aceste tacamuri pot fi introduse in masina de spalat vase, dar utilizati un agent de curatare cu un continut de fosfati de 3% sau mai mic si un program de spalare cu o temperatura de 40 ° C sau mai mica.
 

;