Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Sezlong fix Kring Madi, cu sustinere pentru spate, ratan maro, 190 x 66 x 56 cm

3 Rating(s)
52999 Lei


Sezlong fix Kring Madi, cu sustinere pentru spate, ratan maro, 190 x 66 x 56 cm


 

Este o adevarata relaxare sa lenevesti pe un sezlong si sa iti reincarci bateriile dupa o zi sau o saptamana grea.

Timpul petrecut in aer liber este nepretuit, te linisteste, iti incarca corpul cu energie si iti oxigeneaza si linisteste mintea. Fie ca vrei sa te relaxezi la soare sau, pur si simplu, iti doresti sa ai un loc in care te poti intinde pentru a petrece cateva momente in liniste in gradina, faptul ca vei avea parte de un spatiu confortabil pentru zilele calduroase este un motiv suficient pentru a investi intr-un sezlong de gradina.
Cu sezlongul Kring Madi poti sa beneficiezi acasa la tine de tot confortul si conditiile de care ai nevoie pentru a petrece o zi magnifica. Lenevit la soare sau picotit la umbra unei umbrele, un cappuccino ice sau o limonada rece, toate acestea sunt numai cateva variante de cum iti poti petrece ziua intr-un sezlong de gradina.

Materialele din care este realizat sezlongul Krin Madi sunt de calitate si vor asigura o viata lunga sezlongului.

Structura metalica il face rezistent la utilizari multiple, iar impletitura din rattan sintetic ii ofera un aspect placut natural. Din punct de vedere estetic, impletitura tip ratan confera eleganta si rafinament, acest tip de impletire avand o bogata istorie si traditie in zona Asiei indepartate. Ratanul sintetic vine la pachet cu aceleasi calitati ca ale celui natural, dar este mult mai rezistent la intemperii, ceea ce il face excelent pentru exterior. Printre alte calitati pot fi mentionate si rezistenta la patare, durabilitatea si elasticitatea, cat si posibilitatea de a fi reciclat.

Sezlongul este prin natura sa un obiect care inspira confort si de aceea sezlongul Kring Madi este prevazut cu saltea de calitate, moale si pufoase.

- sezlong fix pe structura metalica (aluminiu cu grosimea de: 50 x 50/ 20 x 20/ D19 / D 11 mm)
- acoperit cu impletitura de ratan sintetic de culoare maro
- prevazut cu o saltea din burete.

Material saltea:  poliester 160g.
Grosime burete: 4cm.



;