Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Side by side Beko GN1603130PT, 558 l, NoFrost, Clasa A++, H 179 cm, Argintiu

3 Rating(s)
3.49999 Lei





Side by side Beko GN1603130PT, 558 l, NoFrost, Clasa A++, H 179 cm, Argintiu



 

 




Fa-ti oricat de multe provizii. Vei avea unde sa le depozitezi. Frigiderul side-by-side Beko GN1603130PT iti pune la dispozitie compartimente dedicate pentru fiecare tip de aliment: compatiment pentru fructe si legume, compartiment 0°C pentru alimente usor perisabile si un raft special pentru sticle. Design-ul side-by-side iti permite sa organizezi riguros alimentele si sa ai acces facil la acestea.
 








NeoFrost Dual Cooling

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent.





 

 



Eficienta energetica A++

Aparatele frigorifice in clasa energetica A++ consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A+.





 

 



Rafturi Safety Glass

Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.





 

 



Compartiment 0°C

Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!





 

 



Cutie legume si fructe

Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii.





 

 



Cooling Fan

Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.





 

 



Compressor ProSmart Inverter

Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter beneficiaza de 10 ani garantie la compresor.





 

 



Sistem de racire No Frost

Datorita acestei inovatii, temperatura optima se mentine permanent, iar tehnologia No Frost impiedica formarea ghetii in congelator.





 

 



Compartiment congelare rapida

Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor. Timpul de congelare este redus cu 10% fata de rafturile inferioare.





 

 



Display touch control

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.





 

 



XXL Bottle Holder

Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.





 

 



Functie racire rapida

Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. Compartimentul este ideal pentru racirea a 4 doze sau a unei sticle de 1.5 litri.





 

 



Iluminare coloana LED

Coloanele laterale LED, din interiorul aparatului frigorific, asigura iluminarea optima a fiecarui raft, fara a suplimenta factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.





 

 



Suport oua

Aparatul frigorific vine echipat cu un compartiment special pentru depozitarea oualor.





 

 



Vacation Mode

Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.





 

 



A++





 

 



Avertizare luminoasa

Avertizarea luminoasa se activeaza in cazul in care temperatura din interiorul aparatului frigorific nu este corespunzatoare, cand functia de congelare rapida este activa sau cand apare o situatie neprevazuta. Astfel, vei sti intodeauna daca aparatul tau frigorific functioneaza in parametri optimi.






 
;