Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Sistem audio High Power Sony MHC-V21D, Hi-Fi, Wireless Party Chain, Party music, Bluetooth, NFC, USB, DVD, Negru

4 Rating(s)
1.09999 Lei





Sistem audio High Power Sony MHC-V21D, Hi-Fi, Wireless Party Chain, Party music, Bluetooth, NFC, USB, DVD, Negru




Acesta este sunetul petrecerilor de exceptie

 

Duceti petrecerea de acasa la nivelul urmator cu sistemul audio MHC-V21D. Boxele dispuse in unghi distribuie sunetul puternic in intreaga incapere, iar sistemul de lumini al boxelor asigura atmosfera de club.








 




Redare usoara in timp real cu NFC si tehnologia BLUETOOTH®

 

Pur si simplu utilizati functia NFC One-touch pentru a realiza o conexiune Bluetooth® si pentru a beneficia instantaneu de redare in timp real.






 




Facem un apel catre toti amatorii de karaoke

 

Pregatiti-va de infruntarea karaoke. Exista doua intrari pentru microfon, perfecte pentru conectarea instrumentelor si pentru confruntari muzicale.






 




Ritm simtit de toti

 

Umpleti orice incapere cu un sunet dinamic. Tweeterele dispuse in unghi raspandesc sunetul mai larg, deci toti simt acelasi ritm care ii pune in miscare.








 




Dezvaluiti talentul dvs. de vedeta a muzicii pop

 

Distrati participantii – cu cele doua intrari pentru microfon, dvs. si invitatii puteti canta impreuna melodiile preferate. Adaugati un fundal muzical de rock and roll conectand alternativ o chitara la una dintre intrari si folosind sistemul ca amplificator pentru chitara. Bucurati-va de cele trei moduri – Curat pentru un sunet clar, Distorsiune pentru sunet distorsionat de chitara si Bas pentru chitara bas.








 




Duceti petrecerea la urmatorul nivel cu Wireless Party Chain

 

Bucurati-va de un sunet mai puternic conectand mai multe boxe compatibile prin tehnologia Bluetooth®. Conectati pana la 50 de boxe compatibile si sincronizati muzica si efectele de lumini.








 




Controlati totul de pe ringul de dans

 

Cu Sony | Music Center controlati setarile de muzica si sunet chiar cu telefonul. Cu Pluginul Fiestable controlati efectele de lumina ale boxelor si activati modurile DJ si karaoke (pentru care este disponibila doar lumina albastra).








 




Fiorii stadionului acasa cu modul Fotbal

 

Comutati sistemul MHC-V21D la modul Fotbal pentru a va bucura de o experienta autentica, ca si cand ati fi pe stadion. Inchideti comentariile si patrundeti in multime, minimizand volumul comentatorilor si optimizand scandarile tribune.









DVD player incorporat

 

Vizionati usor filmele gratie playerului DVD incorporat si beneficiati de un sunet amplu care da viata scenelor preferate.







Iesire HDMI™

 

Vizionati emisiunile TV preferate pe ecranul normal si bucurati-va de sunetul exceptional de la boxele puternice.






 




Duceti petrecerea oriunde

 

MHC-V21D are incorporate manere pentru transport, ca sa o puteti duce acasa la un prieten sau ca sa puteti muta usor petrecerea in alta camera.








 



Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. si prietenii dvs. puteti asocia simultan pana la trei smartphone-uri utilizand tehnologia Bluetooth®.








;