Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Sistem de dus cu termostat Grohe Euphoria SmartControl 260 Mono, montare aparenta, butoane push&turn, dus de mana inclus, 3 functii, CoolTouch, anti-calcar, etajera, crom

3 Rating(s)
2.60999 Lei





Sistem de dus cu termostat Grohe Euphoria SmartControl 260 Mono, montare aparenta, butoane push, dus de mana inclus, 3 functii, CoolTouch, anti-calcar, crom



 

 







 

 







 

 



In cursul dezvoltarii GROHE StarLight®, am adus tehnologia noastra de finisare de suprafete la perfectiune, si ne mandrim in atingerea unui grad de rezistenta la zgarieturi de zece ori mai mare decat cea a cromului obisnuit. Pe deasupra, suprafata este foarte usor de curatat: o stergere rapida cu o carpa uscata este tot ce trebuie pentru a mentine aspecvtul lucios al robinetului, chiar si dupa ani de utilizare.

Bucurati-va de dusul pe care l-ati visat intotdeauna, unul care ofera modele de pulverizare si caracteristici de lux, concepute pentru confortul dvs., cu sistemul de dus GROHE Euphoria SmartControl 310 Cube. Tehnologia inovatoare GROHE SmartControl a dusului va permite sa comutati si sa combinati cablul de dus si cablul de dus, precum si modelele de pulverizare si sa ajustati volumul apei la apasarea butonului. De asemenea, este usor sa economisiti apa doar prin rotirea volumului de la debitul total la EcoJoy. Dusul cu cap pivotant de 310 mm, cu o forma cubata, vine cu doua optiuni de pulverizare: sprayul GROHE PureRain, moale si invelit ca o ploaie usoara, plus noul spray de GROHE ActiveRain este stimulant glorios, suficient de puternic pentru spalarea samponului. Dusul de mana Euphoria Cube stick vine cu un spray clasic normal.

Tehnologia GROHE TurboStat garanteaza o temperatura constanta a apei in dus. GROHE SafeStop va permite sa setati o temperatura maxima de 38 ° C, in timp ce SafeStop Plus ofera o alta limita optionala de 43 ° C.



 

 



GHOHE QuickFIX
Pentru gauri de montaj deja existente.

Zona de Comfort
Brat rotativ 1800 + inaltime si unghi reglabile prin glisare.

GHOHE EasyReach Tray
Ofera spatiu de stocare pentru sampon si gelul de dus.

Dus fix Multispray Vario
Schimba tipul de jet prin apasarea butonului de pe para de dus.

GHOHE SmartControl
Operare intuitiva prin apasare si rotire.





 

 



Set livrare:







 
;