Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Sistem de navigatie + camera video integrata GPS Mio MiVue Drive 60 LM, diagonala 6", card 16 GB inclus, Harta Full Europe + Update gratuit al hartilor pe viata

4 Rating(s)
69993 Lei









 




Noua gama Mio MiVue Drive
Aceasta combinatie inovatoare dispune de un ecran foarte mare de 6,2 inch si ofera un sistem de navigatie auto sofisticat, cu o camera video auto premium Full HD (1080p @ 30 fps) integrata si doua functii inteligente ale sistemului avansat de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS)

 




 



Mod camion gratuit. (click poza pentru informatii)





 











Actualizare pe viata a hartilor
Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maximum 4 ori pe an.


 

Sistem avanzsat de asitenta a soferului (ADAS)

Doua functii inteligente ale sistemului avansat de asistenta pentru conducatorul auto (Advanced Driver Assistance System, ADAS) care sa va ajute la drum: sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de circulatie (LDWS) si sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (FCWS).




 

 











Avertizare camere de securitate
Combo vine cu alerte de camere de securitate pentru toata durata de viata a dispozitivului, astfel veti sti intotdeauna unde sa conduceti cu atentie. Actualizarile camerelor de securitate sunt incluse in actualizarile hartilor.


SmartRoutes™ si LearnMe™ Pro
Tehnologie utilizata pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi si are abilitatea de a monitoriza si retine stilul de condus al soferului, oferindu-i rute personalizate in functie de preferinte (LearnMe Pro™).




 

 











Alegerea rutelor
Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

Asistenta pe banda
Cu ajutorul Lane Guidance™, va aflati in permanenta pe banda corecta pentru a vira. Aplicatia Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire.



 

 











Puncte de interes
Datorita punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinarii, bancomate, cluburi, aeroporturi, gari s.a. veti putea localiza cu usurinta destinatia cautata.

2 Sloturi de card MicroSD
Extindeti memoria aparatului dumneavoastra adaugand un card MircoSD. Cel de-al doilea slot este pentru inregistrarea clipurilor video.



 

 













Inregistrare Full HD
Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie dedicat functiei de camera video auto, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

Senzor de soc
In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.



 

 














 

Pozitionare GPS
Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™.



 

Mod foto

Bateria incorporata permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului si efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorita acestui lucru, intotdeauna veti sti cand au fost executate.




 

 




 
;