Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Sistem masa de calcat Tefal Ixeo QT1020E0, 1600 W, 5 bar, Turbo Steam, 35 g/min, Negru/Maro

4 Rating(s)
83499 Lei





Sistem masa de calcat Tefal Ixeo QT1020E0, 1600 W, 5 bar, Turbo Steam, 35 g/min, Negru/Maro



 







 



Ingrijire profesionala a tesaturilor datorita primului aparat de calcat multifunctional de la Tefal

Tefal Steam Xpert IXEO este un aparat de calcat multifunctional ce ofera sesiuni de calcat eficiente pentru toate tipurile de tesaturi pentru ca tu sa arati impecabil intr-un timp scurt. Suportul vertical cu 3 pozitii ofera o experienta unica, cu un design vertical ergonomic pentru sesiuni de calcat rapide si fara efort. Tefal Steam Xpert ofera solutia perfecta pentru inlaturarea cutelor si un aspect impecabil in fiecare zi, fara a fi nevoie de o masa de calcat.





 

 



Aparatul de calcat multifunctional Tefal Steam Xpert

Descopera aparatul de calcat multifunctional Tefal Steam Xpert IXEO pentru o ingrijire profesionala a tesaturilor. Inalta eficienta a aburului si suportul vertical cu 3 pozitii ofera sesiuni de calcat confortabile fara efort. Obtine o inlaturare eficienta a cutelor datorita puterii de 1600 W si a tehnologie Turbo Steam cu o pompa de presiune de 5 bari. Aparatul ofera o incalzire rapida in doar 45 de secunde ideala pentru finisari rapide si sistemul Smart Protect ce presupune o temperatura perfecta pentru toate tipurile de tesaturi. Steam Xpert ofera o suprafata de calcat usor de utilizat pentru sesiuni de calcat fara efort si un design cu greutate redusa cu pana la jumatate fata de un aparat de calcat cu abur clasic. Caracteristicile inteligente alcatuiesc pachetul ideal pentru sesiuni de calcat eficiente, fara a fi nevoie de o masa de calcat.





 

 







 

 



Sesiuni de calcat confortabil datorita suportului vertical

Acesta ofera 3 pozitii, vertical si inclinat, pentru sesiuni de calcat eficiente, fara a mai fi nevoie de o masa de calcat.





 

 



Inlaturare eficienta a cutelor

Tehnologia de incalzire a talpii, tehnologia Turbo Steam cu pompa de presiune de 5 bari si aburul variabil de 35 g/min garanteaza o inlaturare rapida a cutelor pentru rezultate perfecte de fiecare data.





 

 



Confort maxim cu rezultate imediate

Timpul de incalzire de numai 45 de secunde permite utilizarea imediata a aparatului pentru ca tu sa poti arata impecabil de fiecare data intr-un timp scurt.





 

 



Utilizare usoara datorita suprafetei de calcat

Noul design al suprafetei de calcat ofera sesiuni de calcat confortabile si usoare, aceasta avand o greutate redusa cu pana la jumatate fata de cea a unui aparat de calcat clasic.





 

 



Confort sporit datorita recipientului de apa detasabil

Capacitatea generoasa a recipientului de apa de 1 L garanteaza sesiuni de calcat prelungite si alimentare usoara.





 

 



Ideal pentru toate tipurile de tesaturi

Bucura-te de o ingrijire profesionala pentru toate tipurile de tesaturi chiar si pentru cele delicate precum matasea.





 

 



Improspateaza si igienizeaza

Putea intensa a aburului omoara pana la 99.99% din germeni si bacterii, improspatand si inlaturand astfel mirosurile neplacute pentru tesaturi perfecte.





 

 



Usor de transportat

Aparatul este usor de transportat datorita rotilor  pentru ca tu sa-l poti muta oriunde.





 

 



Libertate de miscare datorita suportului detasabil

Baza aparatului este detasabila ofera libertate de miscare absoluta pentru ca tu sa-ti improspatezi hainele oriunde, oricand, pentru a calca draperiile si multe altele.





 

 








 
;