Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Solid-State Drive (SSD) Samsung 860 EVO, 250 GB, mSATA

4 Rating(s)
336 Lei


Solid-State Drive (SSD) Samsung 860 EVO, 250 GB, mSATA

 

SSD-ul in care ai incredere
Cea mai noua editie din cea mai bine vanduta serie SSD SATA, Samsung 860 EVO. Special creat pentru computerele si laptopurile obisnuite, cu cel mai nou V-NAND si un controler bazat pe algoritm, acest SSD rapid si fiabil vine cu o gama larga de factori de forma si capacitati compatibile.





Performanta imbunatatita
Vitezele sunt mai consecvente, chiar si cu volum mare de munca si mai multe taskuri. 860 EVO functioneaza cu scrieri secventiale de pana la 520 MB/s cu tehnologia Intelligent TurboWrite si citiri secventiale de pana la 550 MB/s. Dimensiunea memoriei TurboWrite este actualizata de la 12 GB la 78 GB pentru un transfer mai rapid al fisierelor.





Durabilitate crescuta
Stocheaza si prezinta videoclipuri 4K de dimensiuni mari si date 3D folosite de cele mai noi aplicatii, cu TBW de pana la 8 ori mai mari decat 850 EVO anterior. Cea mai noua tehnologie V-NAND iti ofera pana la 2.400 TBW.





Compatibilitate inteligenta
Beneficiaza de o comunicare mai rapida si mai fluida cu sistemul tau gazda. Algoritmul ECC rafinat si un nou controler MJX genereaza viteze mai mari, iar prioritizarea de comenzi trim imbunatateste compatibilitatea cu Linux. Ingineria noastra avansata face 860 EVO mai compatibil cu sistemul informatic.





Factori multi-forma
Orice dimensiune ai avea nevoie pentru computerul tau, exista un 860 EVO pentru tine. Alege dintre cele de 2,5 inci pentru computere si laptopuri, iar M.2 (2280) bazat pe SATA sau mSATA pentru dispozitive informatice ultra-subtiri.





Samsung Magician

Software de management
Software-ul Samsung Magician este creat pentru a te ajuta sa iti folosesti SSD-ul cu o interfata de utilizator simpla si intuitiva.





Actualizare de firmware
Primeste notificari cand apare un nou firmware si instaleaza usor actualizari pentru o performanta, stabilitate si compatibilitate imbunatatite.





Criteriu de referinta performanta
Verifica vitezele de scriere/citire secventiale si aleatorii ale SSD-ului tau, astfel incat sa poti mentine o performanta superba.





Securitatea datelor
Protejeaza datele prin selectarea optiunilor de securitate. 860 EVO suporta criptarea pe baza de hardware AES de 256 de biti si este conform cu TCG Opal si IEEE 1667.


;