Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Soundbar curbat Samsung HW-MS6500/EN, 3.0, 450 W, Negru

5 Rating(s)
1.89999 Lei





Soundbar curbat Samsung HW-MS6500/EN, 3.0, 450 W, Negru







 




Simte basul profund

Asculta basul profund. Tehnologia Distortion Cancelling de la Samsung prezice si anuleaza distorsiunea inainte de a avea loc, oferindu-ti un bas mai profund si mai detaliat fara a fi nevoie de un subwoofer separat.








 




Wireless Surround Sound ready

Kitul Wireless Surround iti transforma Soundbar-ul intr-un sistem surround, fara a te incurca in cabluri**. Acum poti crea usor un sistem multi canal, pentru a te bucura de adevarata experienta de cinema*

* Samsung Wireless Rear Speaker Kit se vinde separat (Model accesorii: SWA-9000S). * Modulul wireless necesita un cablu de alimentare. Difuzoarele din spate sunt conectate la acest modul printr-un cablu.








 




Orice loc este locul perfect

Reda un sunet cu adevarat uimitor oriunde in incapere cu tweeter-ele wide-range de ultima ora incorporate.








 




Apropie-te de realitate cu HD Audio

Simte sunetul si intra in actiune cu sunetul HD Audio uimitor de realist. Acesta pastreaza calitatea si bogatia sunetului original folosind viteza de esantionare 96kHz/24-bit.









9 difuzoare incorporate

Soundbar-ul Sound+ este proiectat cu 9 difuzoare incorporate, fiecare cu amplificatorul sau dedicat. Configurarea si alinierea lor a fost proiectata si calibrata de catre Samsung Audio Lab din California, pentru a reda un sunet clar si precis.








 




Control multi-difuzor

Obtine cea mai avansata experienta a sunetului. Sustinut de tehnologia exclusiva Samsung, difuzoarele multi-array se misca simultan pentru un bas mai puternic.








 




Stiinta sunetului

Testat si calibrat la renumitul California Audio Lab pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple camera.








 




Conexiune wireless cu televizorul

Conecteaza Soundbar-ul la televizorul tau Samsung* cu usurinta, fara cabluri incurcate, prin Bluetooth. Te vei putea bucura de tot continutul instantaneu, cu un sunet mai clar si cu impact mai puternic.

* Compatibil cu televizoarele selectate Samsung. Solicita in magazin detalii suplimentare.








 




Montajul perfect

Monteaza soundbar-ul direct la televizor, fara efort si gauri suplimentare in perete. Foloseste un singur cablu pentru a alimenta ambele dispozitive. Fara cabluri incurcate.

*Accesoriile kitului de montare (WMN300SB) se vand separat.








 




One Remote

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Putere, volum si chiar efecte sonore, poti controla functiile cheie ale Soundbar-ului cu ajutorul telecomenzii One Remote a televizorului tau Samsung.








 




O experienta 4K impecabila

UHD Blu-ray Disk Player si Soundbar-ul Sound+ vor fi combinatia perfecta pentru divertisment incredibil fara a se pierde din calitatea uimitoare a continutui. Cu 4K Pass-Through, continutul tau 4K se aude perfect cu Dynamic Surround Sound suplimentar.








 




Mod sunet smart

Selecteaza un mod de sunet sau lasa Soundbar-ul Sound+ sa aleaga in locul tau. Analizeaza in mod automat sunetul si reda audio optimizat pentru continutul tau.








 




Music Streaming

Cu Soundbar-ul Sound+ poti asculta orice cantec doresti de pe tableta sau telefon. Pur si simplu foloseste Bluetooth sau conecteaza-te la Wi-Fi pentru a asculta muzica.








 




Aplicatie Samsung Multiroom

Cu Aplicatia Samsung Multiroom vei avea acces rapid si usor la continutul tau preferat.









 
;