Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Statie de dedurizare (dedurizator) Ferroli ECO-CAB 15 EV, 15l, 2.5 mc/h

5 Rating(s)
2.26998 Lei


Statie de dedurizare (dedurizator) Ferroli ECO-CAB 15 EV - 15 litri

Ferroli ECO-CAB 560/15 EV - 15 litri este o statie de dedurizare monobloc, programabila, echipata cu valva complet automat. Echipamentul are un volum de rasina de 20 litri, se foloseste in aplicatii casnice cu regenerare combinata dupa volum/timp.

Avantajele statie dedurizare Ferroli ECO-CAB 15 EV - 15 litri

- Toate materialele din care este compus aparatul sunt potrivite pentru utilizarea in contact cu apa destinata consumului uman.
- Duritatea apei este definita in mg/l (miligrame/litru) sau ppm (parti pe milion) de CaCO3 sau in grade franceze (grdFr); ultima valoare se obtine impartind valorile anterioare la 10.
- Instalarea acestei statii de dedurizare pentru alimentarea instalatiilor de productie de apa sanitara si pentru circuite de incalzire este reglementata de D.P.R. 59/2009 prin regulamentul UNI-CTI 8065. Este echipata cu un sistem automat de dezinfectie a rasinilor si cu supapa de deviere cu sistem de amestecare.
- Se bazeaza pe principiul dedurizarii prin schimb de ioni, in timpul caruia ionii de calciu si de magneziu (saruri care contribuie la duritatea apei) sunt inlocuiti cu ioni de sodiu echivalenti.
- Pentru apa destinata consumului uman, se recomanda o valoare a duritatii reziduale de 6 ÷ 8 °Fr. Duritatea reziduala se obtine amestecand apa bruta cu apa tratata prin intermediul sistemului specific de amestecare cu care este dotata supapa; cand nu este inregistrat consum de apa, aparatul efectueaza automat o regenerare la fiecare 96 de ore (4 zile).
- Apa dedurizata reduce formarea depunerilor de calcar in tevi, pe fitinguri, pe robineti; in plus, in cadrul instalatiilor tehnologice, imbunatateste procesul tehnologic. Apa dedurizata este in mod evident mai potrivita pentru multe utilizari domestice precum: spalarea tesaturilor, igiena personala, prepararea alimentelor etc.

Datele tehnice statie dedurizare Ferroli ECO-CAB 15 EV - 15 litri

Volum rasina: 15 litri

Debit mediu: 1.2 mc/h

Debit maxim: 1.5 mc/h

Capacitate ciclica maxima: 100 mc/grdF

Volum vas saramura: 75 Kg

Durata regenerarii: 84 min

Consum sare per regenerare: 3 Kg

 

;