Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Statie radio PMR portabila Midland G5C, 2 buc/set

5 Rating(s)
28196 Lei







Raza de acoperire






Acum puteti comunica la distante de pana la 12 km cu ajutorul statiei Midland G5C. Singura limitare pentru raza maxima posibila sunt factorii de mediu, cum ar fi blocajele cauzate de copaci, cladiri sau alte obstacole existente intre cele doua echipamente.










Monitorizare copil










Statia G5C poate functiona in doua moduri: ca statie radio standard, cu toate functiile standard, sau ca statie de monitorizare copil. Daca setati statia pe functia “Baby Sitter” (bona), toate functiile standard sunt dezactivate si statia va functiona doar ca un dispozitiv de monitorizare copil.






Canale






Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard PMR, plus 16 canale preprogramate. Pentru crearea unor canale private noi, puteti alege pana la 38 de tonuri CTCSS.










Autonomie extinsa










Statia PMR Midland G5C se poate alimenta cu 3 acumulatori sau baterii de tip AAA si beneficiaza de functia economizor de energie care va ajuta sa reduceti consumul cu pana la 50%; se activeaza automat cand statia nu receptioneza niciun semnal mai mult de 7 secunde. In caz de baterie descarcata, ecranul LCD afiseaza un simbol de avertizare.






Functii






Statia radio PMR Midland G5C ofera o multitudine de functii oferind o experienta complexa prin utilizarea ei: functia Blocare taste si ton taste, VOX, Dual Watch si Roger Beep, Out of range etc.









 

 

 

 
;