Porturi
16 x 10/100BASE-TX
Functii
Bandwidth control (port-based) Broadcast/Multicast/Unknown Unicast Storm Control Configuration backup/restore IGMP snooping Loopback detection (LBD) Password control Port mirroring SmartConsole Utility Static MAC (128 entries) Static trunking Web-based GUI
Standarde
802.3 802.3u 802.3x
Tabela de adrese MAC
8k
Buffer (MB)
1.75
Functii LED
Power, Link/ACT, Speed
Temperatura (C)
-10 - 70 grade Celsius
Temperatura de functionare (C)
0 - 40 grade Celsius
Umiditate
10 - 95% (fara condens)
Dimensiuni (W x D x H mm)
280 x 125 x 44
Altele
802.1q VLAN Port-based VLAN Static VLAN (32 groups) VLAN VID configurable (1-4096)
Seria DES-1100 Fast Ethernet Smart Managed dispune de un set complet de functii configurabile care ofera performante puternice. Cu o interfata usor de utilizat de management accesibil prin intermediul unui browser seria DES-1100 ajuta clientii sa implementeze rapid si usor reteaua lor. Seria DES-1100 ofera o solutie completa si accesibila pentru intreprinderile mici si mijlocii precum si pentru comunitatile fara personal IT. Seria DES-1100 ofera cel mai inalt nivel de economie in comparatie cu alte modele din clasa sa. In plus aceasta permite switch-urilor sa ruleze fara a se supraincalzi si au o durata de viata mai lunga. Caracteristicile de intretinere ale retelei includ detectare loopback care este utilizata pentru a detecta buclele create de un anumit port si inchide automat portul afectat. Seria DES-1100 suporta VLAN 802.1Q si VLAN bazat pe Port pentru segregarea traficului. Caracteristica de control a latimii de banda permite administratorilor de retea definirea nivelurilor fiecarui port cu scopul de a gestiona latimea de banda. Acesta prevede de asemenea definirea limitelor de trafic intrareiesire in segmente de pana la 512 kbps. Storm Control permite detectarea momentului de difuzare multicast sau a traficului unicast necunoscut care atinge un prag definit. Portul blocat va fi activat numai in cazul in care traficul difuzat sau multicast scade sub pragul definit. Seria DES-1100 Fast Ethernet Smart Managed Switches suporta SmartConsole si o interfata de gestionare bazata pe web care permite administratorilor sa controleze de la distanta reteaua lor.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)