Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Switch D-Link DES-1100-16

4 Rating(s)
25499 Lei


Seria DES-1100 Fast Ethernet Smart Managed dispune de un set complet de functii configurabile, care ofera performante puternice. Cu o interfata usor de utilizat de management accesibil prin intermediul unui browser, seria DES-1100 ajuta clientii sa implementeze rapid si usor reteaua lor. Seria DES-1100 ofera o solutie completa si accesibila pentru intreprinderile mici si mijlocii, precum si pentru comunitatile fara personal IT.

Seria DES-1100 ofera cel mai inalt nivel de economie in comparatie cu alte modele din clasa sa. In plus, aceasta permite switch-urilor sa ruleze fara a se supraincalzi si au o durata de viata mai lunga.

Caracteristicile de intretinere ale retelei includ detectare loopback, care este utilizata pentru a detecta buclele create de un anumit port si inchide automat portul afectat.

Seria DES-1100 suporta VLAN 802.1Q si VLAN bazat pe Port, pentru segregarea traficului. Caracteristica de control a latimii de banda permite administratorilor de retea definirea nivelurilor fiecarui port, cu scopul de a gestiona latimea de banda. Acesta prevede, de asemenea, definirea limitelor de trafic intrare/iesire in segmente de pana la 512 kbps. Storm Control permite detectarea momentului de difuzare, multicast sau a traficului unicast necunoscut care atinge un prag definit. Portul blocat va fi activat numai in cazul in care traficul difuzat sau multicast scade sub pragul definit.

Seria DES-1100 Fast Ethernet Smart Managed Switches suporta SmartConsole si o interfata de gestionare bazata pe web, care permite administratorilor sa controleze de la distanta reteaua lor.
;