Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Tastatura wireless Logitech Craft Advanced

4 Rating(s)
98006 Lei


Tastatura wireless Logitech Craft Advanced




 

CONTROL CREATIV
Craft este o tastatura wireless cu o experienta premium si un buton versatil ce se adapteaza la ceea ce faceti mentinandu-va concentrat si in fluxul creativ.
 



 

CONTROLUL DE CARE AVETI NEVOIE
 Prima tastatura care are incorporat un disc cu multiple functii destinate proiectelor creative,  creand astfel un nou standard pentru tastaturi. CRAFT arata si se simte mai placut decat oricare alt device pentru tastare si ofera o noua modalitate de a accesa rapid instrumente de procesare specifice unui anumit tip de continut, printr-un disc elegant din aluminiu




ATINGETI, SI FOLOSETI IN APLICATIILE TALE FAVORITE
Discul de aluminiu cu sensibilitate tactila poarta denumirea de Crown si are ca functie principala recunoasterea aplicatiilor folosite, oferind acces instant la instrumentele necesare. Cu o atingere usoara poti accesa functii specifice ale continutului, precum marimea pensulei, luminozitate, tipul de grafica, dimensiunea caracterelor, iar cu o apasare se poate schimba functia si valoarea acesteia.



ILUMINARE SMART
Dispune de iluminare inteligenta cu lumina laterala care detecteaza miscarea mainilor si ajusteaza automat luminozitatea in functie de atmosfera camerei. Tastele sunt modelate astfel incat sa fie confortabile, avand un aspect familiar si fiecare tasta este proiectata pentru stabilitate si precizie.



PRECIZIE FARA EFORT
Stabilitatea crescuta tastelor reduc zgomotul si optimizeaza reactia astfel incat sa simtiti fiecare apasare de tasta.
;