Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Telefon mobil HTC U12 Life, Dual SIM, 64GB, 4G, Twilight Purple

3 Rating(s)
1.249 Lei





Telefon mobil HTC U12 Life, Dual SIM, 64GB, 4G, Twilight Purple



 







 



Stralucesti prin camera foto si finisajul duale

O camera foto duala ce surprinde fotografii si videoclipuri uluitoare. Finisaj dual remarcabil, cu o abordare complet noua a design-ului. Acumulator mare, pentru a tine pasul cu ritmul vietii tale. Noul HTC U12 life este telefonul in care creativitatea se imbina cu frumusetea si rezistenta.



 







 



Efect Bokeh artistic

Cea mai buna camera foto duala din clasa ei elimina dificultatile din calea surprinderii fotografiilor artistice cu efect. Adauga creativitate de nivel inalt fotografiilor tale cu HTC U12 life.







 



Implineste-ti destinul de star

Creeaza-ti urmatorul clip viral prin inregistrari video la calitate de varf de gama. Filmeaza videoclipuri 4K frumoase, cu detalii de o claritate nemaipomenita. Filmarile tale hi-res vor fi puternice si de impact datorita detaliilor oferite de 4K.







 



Selfie-uri ce stralucesc

O camera foto pentru selfie-uri cu blit corect si modul de infrumusetare este ceea ce-ti trebuie pentru ca selfie-urile tale sa arate minunat la lumina scazuta .







 



Ecran 18:9, pe toata latimea telefonului

Noi credem ca nu ar trebui sa existe compromisuri atunci cand te bucuri de continutul tau preferat  fie ca e vorba despre filme, videoclipuri, jocuri sau orice altceva. De aceea iti oferim un ecran 18:9 ce afiseaza pe toata latimea telefonului. Contrastul incredibil si ecranul cu culori vii te vor fascina, indiferent ce vizualizezi.







 



Design cu finisaj dual, aliniat la dunga

Un finisaj dual unic, cu dungi subtile si fine pe o suprafata din sticla acrilica, cu un design unibody cu aspect metalic  iata o abordare complet noua a design-ului nostru pentru suprafata lichida. Bucura-te de o noua dimensiune a atingerii, ce nu aluneca la apucare si se simte minunat in palma. HTC U12 life a fost intarit impotriva zgarieturilor, pentru a mentine aspectul imaculat al telefonului.







 



Plin de putere

Cu un ecran atat de frumos si viteze de descarcare de pana la 600 Mbps, vei dori sa navighezi, sa te joci, sa vizionezi si multe altele, dupa placul inimii. Acumulatorul mare, de 3600 mAh, tine pasul cu orice vrei tu sa realizezi. Iar platforma mobila Qualcomm Snapdragon 636 iti aduce o eficienta inteligenta de top, ca sa poti face multi-tasking fara sa golesti bateria.








 
;