Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q7C, 4K Ultra HD

5 Rating(s)
11.799 Lei






QLED. Noua generatie de televizoare

Pur si simplu incomparabil. Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. O experienta vizuala de neuitat.








 




Q Colour

Descopera o lume a volumului de culoare care iti va schimba perceptia despre televizoare. Gama larga de culori Q7F, pur si simplu nu are comparatie, iar odata ce vei vedea ca in realitate, nu te vei mai multumi niciodata cu mai putin de atat.








 




Q Contrast

Q7F ofera o experienta de vizionare superba cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu.








 




Q Viewing Angle

Spune "adio" distorsiunii de culoare. Bucura-te de aceeasi experienta de vizionare, oriunde ai sta in camera. Datorita culorilor vii Q7F si unghiurilor generoase de vizionare, orice loc este perfect.








 




Q Engine

Un motor mai puternic pentru imagini perfecte. Q Engine este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna.








 




Se potriveste perfect

Frumusetea simplitatii si a rafinamentului modern. Indiferent daca este asezat pe un suport sau suspendat de perete, avand partea din spate perfect finisata si neteda, fara cabluri vizibile. Pur si simplu, superb.






 




Invisible Connection

Foloseste inteligent spatiul din camera. Cu un singur cablu optic aproape invizibil, te poti conecta la toate dispozitivele, fara cabluri incurcate. Conecteaza-te in mod invizibil.

* ”Invisible Connection” se refera la un singur cablu optic, transparent, conectat la One Connect Box, integrand cablurile dispozitivelor externe, dar nu se refera la cablul de alimentare al televizorului sau la cablurile conectate la alte dispozitive cum ar fi soundbar-ul.






 




Standul No-Gap

Q8C se monteaza perfect de perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua. Superb din toate unghiurile, se potriveste de minune in living.






 



 




Rame incredibil de subtiri

Urmareste lumea prin propriul spatiu. Fara rame, vei obtine o experienta de vizionare cu adevarat captivanta. Vezi cum imaginile prind viata chiar in fata ta.






 



Ecran curbat

Frumos curbat pentru imagini excep?ionale. Curbura optim? Q7C te atrage prin elegan?a sa, oferindu-?i un design estetic unic.





 



 




Mai inteligent ca niciodata

Acum te poti relaxa.








 




O singura telecomanda

Ai controlul suprem in mainile tale. Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.








 




Smart Hub

 

Gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide. One Depth aduna o varietate de continut pe un singur ecran.






 




Smart view

Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil.

* Compatibil cu versiuni mai noi Android 4.1, iOS 7, Windows 7. * Urmareste filme precum Doctor Strange, Captain America de la Marvel Studios: Civil War si altele pe Google Play Movies & TV. * © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc., Village Roadshow Films North America Inc. si RatPac-Dune Entertainment LLC. © 2016 Disney Enterprises, Inc. Toate drepturile rezervate. Captain America de la Marvel Studios: Civil War © 2017 MARVEL. The Girl on the Train © 2016 Universal Studios. Suicide Squad TM & © DC Comics. © 2016 WBEI. Toate drepturile rezervate.








 




Detectare automata

 

Gaseste si recunoaste, mai repede, toate dispozitivele conectate. Televizorul QLED TV afiseaza in mod automat numele dispozitivelor si face ca toate selectiile de intrare sa fie usoare.

* Dispozitivele trebuie conectate la One Connect prin cablu HDMI.






 




Game

Jocurile sunt create pentru a fi jucate in stil mare. Foloseste Steam link pentru a conecta ecranul calculatorului cu televizorul, fara achizitii sau instalatii suplimentare. Bucura-te de peste 6000 de jocuri online cu rezolutie inalta pentru un divertisment dinamic.









 
;