Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Tencuiala siliconica Vinarom R15, galben solar, 25 kg

3 Rating(s)
9998 Lei

Tencuiala siliconica Vinarom R15 este un produs peliculogen fabricat pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilostirenici, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Pelicula aplicata este mata, dura, cu aspect striat sau cu aspect praf de piatra. Este utilizata in constructii civile si industriale, pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din tencuieli minerale, beton, gleturi, compozite pe baza de ciment, termosistem sau alte tipuri de suprafete.
Avantajele produsului:

rezistenta crescuta la apa datorita continutului de silicon
respinge apa
rezistenta la factorii externi
elesticitate crescuta
aplicare usoara
aderenta foarte buna la suport

Tencuiala alba se poate utiliza ca atare sau colorata intr-o gama variata de nuante conform cartelei POLICOLOR.
Tencuiala transparenta se utilizeaza numai sub forma colorata. Nuantarea se poate face direct in fabrica sau in masinile de nuantat computerizate aflate in punctele de vanzare.
Nuantele de pe cartele sunt informative. Obtinerea aceleiasi nuante este garantata numai daca se utilizeaza pentru nuantare acelasi lot de tencuiala. Pentru evitarea oricaror diferente de nuanta, este recomandata solicitarea intregii cantitati de tencuiala necesara.
Mod de aplicare:
Inainte de a deschide recipientul, acesta se sterge de urmele de ulei sau alte impuritati pentru a evita contaminarea continutului dupa care se omogenizeaza continutul ambalajului.
Suprafata pe care se aplica trebuie sa fie compacta, rezistenta, curata (degresata si desprafuita), uscata.
Aplicarea produsului se realizeaza cu fierul de glet din otel inoxidabil si se structureaza cu drisca neteda din material plastic. Pe suprafete mari se recomanda aplicarea fara pauze, umed pe umed, pentru a se evita aparitia discontinuitatilor. Se aplica intr-un singur strat cu grosimea de 1,5 – 2 mm pentru R15.
Echipamentul utilizat pentru aplicare va fi spalat cu apa atat inainte cat si imediat dupa utilizare.
Termenul de valabilitate este de 18 luni, in ambalaj original inchis etans, cu respectarea conditiilor de depozitare si pastrare.
;