Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Tigaie Tefal Evidence, 26cm

5 Rating(s)
8999 Lei


Tigaie Tefal Evidence, 26cm

 





Pentru reusitele de zi cu zi!

Gama de tigai antiaderente care te ajuta sa obtii rezultate perfecte in fiecare zi!
Tefal Evidence este o gama usor de utilizat, de inalta performanta, conceputa pentru a obtine rezultate perfecte in fiecare zi! Noul sistem Thermo-Spot te anunta cand tigaia a atins temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, pentru rezultate excelente, cu minim de efort, in timp ce invelisul Powerglide ofera tigaii alunecare perfecta si o viata de lunga durata. Conceputa special pentru a prepara retete pline de savoare, Evidence este echipata cu un maner confortabil, pentru o prindere usoara si margini adanci, pentru a putea gati portii de mancare pentru intreaga familie.

Gama Evidence: Tigai pentru reterte delicioase in fiecare zi!

Prepararea unor retete delicioase in fiecare zi este acum posibila datorita gamei de tigai anti-aderente Evidence de la TEFAL. Datorita invelisului PowerGlide de inalta performanta, care permite o alunecare mai usoara, gatitul nu a fost niciodata mai usor! Compatibile cu toate plitele, exceptand cele cu inductie, aceste tigai combina functiile avansate cu forma adanca care permite prepararea unor cantitati pentru intreaga familie. Ba chiar mai mult, noul sistem Thermo-Spot este arma ta secreta, indicand temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, care iti garanteaza rezultate perfecte, cu un efort minim. Manerul ergonomie extra mare te ajuta sa prepari cantitati generoase de mancare usor si eficient. Cu un corp robust si rezistent, pentru performante de lunga durata, Evidence atinge echilibrul perfect intre gatitul fara griji si performanta puternica.



Noul invelis interior Powerglide asigura alunecare de durata, design ergonomic pentru confort in utilizare. Invelisul anti-aderent de inalta calitate este extra durabil si rezustent datorita stratului de minerale. 





 

 



Thermo-Spot

Thermo-Spot® devine complet rosu cand tigaia a atins temperatura ideala pentru folosire, garantand textura, culoarea si gustul perfect, pentru mese delicioase si pline de savoare, in fiecare zi.





 

 



Forma deschisa

Conceputa pentru usura servirea mancarii.





 

 



Compatibilitate cu orice plita

Gaz, electric, ceramic





Invelis exterior antiaderent
Sesiuni de gatit confortabile si curatare usoara.
 





 

 



Tefal, numarul #1 la nivel mondial in vase de gatit*

* Date obtinute de la un grup independent in 2014, vanzari de brand, pe categoria vaselor de gatit





 

 



Tefal: retete sanatoase, gandire eco-friendly

Invelis 100% antiaderent.






;