Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Tricicleta multifunctionala pliabila Wunderkid Trax, Gri

5 Rating(s)
39999 Lei


Tricicleta multifunctionala pliabila Wunderkid Trax, Gri
 

Tricicleta multifunctionala Wunderkid Trax poate fi folosita de la 18 luni pana la 5 ani. Designul deosebit ofera micutilor plimbari sigure si comfortabile. Aceasta este echipata cu elemente care ofera siguranta si confort  copiiilor. 

Cadrul metalic usor este vopsit in culoarea negru mat pentru a fi in ton cu tendintele moderne. Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca sezutul si spatarul. Spatarul tricicletei permite ajustarea in 2 pozitii pentru a-i oferi micutului o pozitie confortabila. Sezutul reversibil al tricicletei va va permite sa il supravegheati cu usurinta in timpul plimbarilor.

Tricicleta este echipata cu roti moi din PU care asigura deplasarea fara zgomot, iar tija de directie ajustabila ii permite parintelui sa dirijeze tricicleta cu o singura mana si include un suport pentru sticla de apa atasat de manerul acesteia. Partea din spate este pliabila facilitand astfel depozitarea si transportul.

ATENTIE! Nu folositi tija de directie ca parghie pentru urcarea bordurilor, treptelor si a altor denivelari de teren! 

Suportul de picioare pentru bebe ii va permite copilului sa isi odihneasca picioarele in timpul plimbarilor oferindu-i o pozitie confortabila. Acest suport este detasabil si se poate renunta la el in momentul in care copilul este suficient de mare pentru a ajunge la suportul de picioare de pe cadrul tricicletei.

Puteti lua la plimbare jucariile preferate ale copilului si sa le depozitati in cosul care se monteaza pe cadrul tricicletei.

Dimensiuni Roti:
- Roti fata 10"";
- Roti spate 8 '';
Dimensiuni: 112 x 49.5 x 106 (LxlxH).

Accesesorii incluse:
- Claxon;
- Husa material textil pentru scaunel;
- Cos depozitare jucarii;
- Copertina pentru soare.
 
;