Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Troler Samsonite X-Rise, 55cm, 4 roti, Negru

3 Rating(s)
1.10999 Lei





Troler Samsonite X-Rise, 55cm, 4 roti, Negru



 







 







 

 



Atunci cand Jesse Shwayder a fondat Samsonite in 1910, calatoria era rezervata doar pentru cei privilegiati, care aveau mijloacele pentru a vedea lumea. Tinand cont de aceasta exclusivitate, calatoria era o experienta de inalta calitate, pornind de la mijloacele de transport, la standarde de servicii foarte ridicate, chiar si pentru accesoriile folosite pentru a transporta lucrurile cuiva. Fiind unul din brand-urile originale de calatorie, Samsonite a continuat sa isi perfectioneze maiestria in domeniu. Ultimii 100 de ani au reprezentat un proces de imbunatatire continuu, creand solutii de cea mai inalta calitate si eleganta pentru calatorul global. Astazi, Samsonite continua sa conduca industria valizelor, cu aceleasi principii de baza, purtand viziunea lui Shwayder catre toate colturile globului, mereu imbunatatindu-si produsele prin design si inovatie.



 



Detalii



 



X-Rise
Conceput pentru a trai stilul de viata urban, X-Rise radiaza luxul modern cu o atingere plina de verva si vigurozitate.
Aceasta colectie de articole zilnice si bagaje care se potrivesc ce conbina designul de ultima ora cu materiale distinctive si texturi indraznete de fibra de carbon.



 



Informatii Exterior



- Incuietoare fixa cu cifru din trei cifre, pentru calatorii in siguranta indiferent unde mergeti.
- Manere deasupra si pe lateral;



 



 



 



 



TSA
- Aceste sisteme de inchidere cu cifru sunt dotate cu un al 2-lea mecanism de deschidere care foloseste o cheie aflata in posesia tuturor agentilor TSA. Asadar, in cazul unui control, agentii TSA vor putea deschide cu usurinta bagajul dvs, fara a-l strica in vreun fel.

In Statele Unite se pot folosi numai bagaje cu cifru sau lacate aprobate de TSA (Transportation Security Administration) pentru bagajele de cala. Daca folositi un lacat normal, riscati ca in cazul unui control de securitate, bagajul dvs. incuiat sa fie deschis cu forta, ceea ce poate conduce fie la distrugerea lacatului fie la distrugerea bagajului / valizei, fara drept de despagubire din partea liniei aeriene. Cheia nu este inclusa!





 
;