Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Troller Eastpak Tranzshell, Blue, 67x42x24

5 Rating(s)
64999 Lei





Troller Eastpak Tranzshell, Blue, 67x42x24



 




1952

Aceasta este o poveste care incepe in armata, cuprinde generatii si se termina cu tine.




 







 



EASTPAK a fost infiintata in 1976, cand Mark Goldman a transformat compania tatalui sau, dintr-un producator de rucsaci si genti duffel pentru armata intr-o companie lider in realizarea de solutii functionale urbane.



 




De la rucsaci urbani inteligent construiti, la genti de umar functionale si trollere pentru calatorie, fiecare produs EASTPAK este realizat in asa fel incat sa duci cat mai multa inspiratie si experienta in viata in fiecare zi, fie ca iti petreci ziua in oras sau ca esti intr-o permanenta calatorie prin lume.
Eastpak continua sa reinventeze conceptul de mobilitate urbana. Pentru persoanele care locuiesc, lucreaza si au timp de joaca in oras. (Pentru oameni ca tine.)




 



Detalii



 



- Usor si durabil, astfel incat poate fi transportat cu usurinta oriunde;
- Compartimente interioare cu fermoar;
- Incuietoare fixa cu combinatie de 3 cifre, avizat TSA (Administratia SUA de Securitate a Transportului) pentru o calatorie in siguranta si pentru protectia bunurilor dumneavoastra personale;
- Sistem de rotire 360 °, facand manevrarea sa una foarte usoara;
- Dimensiuni compacte intr-un design elegant.



 



TSA
- Aceste sisteme de inchidere cu cifru sunt dotate cu un al 2-lea mecanism de deschidere care foloseste o cheie aflata in posesia tuturor agentilor TSA. Asadar, in cazul unui control, agentii TSA vor putea deschide cu usurinta bagajul dvs, fara a-l strica in vreun fel.
In Statele Unite se pot folosi numai bagaje cu cifru sau lacate aprobate de TSA (Transportation Security Administration) pentru bagajele de cala. Daca folositi un lacat normal, riscati ca in cazul unui control de securitate, bagajul dvs. incuiat sa fie deschis cu forta, ceea ce poate conduce fie la distrugerea lacatului fie la distrugerea bagajului / valizei, fara drept de despagubire din partea liniei aeriene. Cheia nu este inclusa!




 
;