Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Trotineta electrica 2Drive, roti 10 inch, autonomie pana la 20 km, viteza maxima 25 km/h, baterie 10.4 AH LG, sa detasabila, negru

3 Rating(s)
1.89999 Lei


Trotineta electrica 2Drive, 10 inch, baterie 10.4 AH LG, cu sa, negru

 

Trotineta electrica 2Drive este perfecta atat pentru agrement cat si pentru o plimbare facila catre serviciu sau orice alta destinatie ce iti permite folosirea acesteia ca si mijloc de deplasare, evitand astfel aglomeratia si nervii consumati in trafic.

Detalii tehnice

Franare
- Usor de utilizat, trotineta este dotata cu un sistem de franare pe disc cu actionare manuala.

Pliere
Trotineta este usor de depozitat si transportat. Fie ca iti doresti o plimbare linistita sau o deplasare catre birou, o sa ramai impresionat de produs deoarce este usor de pliat si transportat, fie ca mergi pe jos sau cu masina. Atunci cand trotineta este pliata, poate sa incapa fara probleme in portbagajul oricarei masini.

Autonomie
Trotineta electrica dispune de o autonomie de pana la 22 km (in functie de conditiile meteo, unghiul de inclinare al traseului, viteza de deplasare, greutatea utilizatorului, etc.).

Viteza maxima a trotinetei este de 25 km/h, in concordanta cu reglementarile legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000, privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.

Capacitate urcare
Datorita motorului puternic trotineta poate urca fara probleme pante cu grad de inclinare de pana la 15°.
;