Capacitate putere
600W / 1000VA
Voltaj nominal output
230 V
Frecventa output
50 / 60 Hz Auto detectare
Conectori output
4 x Schucko
Voltaj nominal input
230 V
Frecventa input
50 / 60 Hz Auto detectare
Lungime cablu (m)
1.4
Model baterie
nJoy PW7123
Baterii incluse
2 x 7Ah / 12V
Sloturi baterie disponibile
2
Timp mediu de incarcare
4 - 6 ore pana la 90% din capacitate
Protectie la supratensiune DC
Da
Timp mediu de functionare
27 minute - 25% incarcare 8.5 minute - 50% incarcare 2 minute - 75% incarcare < 1 minut - 100% incarcare
Management
Da
Sloturi de conectare
USB & RS232
Panou de control
LCD
Alarma sonora
Da
Atentionari sonore
Pe baterie Baterie descarcata Supraincarcare Inlocuire baterie Defect detectat
Software
da
Protectie supratensiune
Da
Ratie protectie supratensiune
480 Joules
Filtrare
Da
Protectie cabluri de date
RJ45/RJ11
Temperatura
0 - 40 grade Celsius
Umiditate
0 - 90 % (fara condens)
Zgomot
< 40 dB
Tipodimensiune (U)
4
Dimensiuni
350 x 146 x 160 mm
Greutate (Kg)
8
Culoare
Negru
Altele
Incarcare in modul oprit Protectie la supraincarcare Protectie la supratensiune Protectie la fulgere Protectie la descarcare completa sau supraincarcare baterie Repornire automata la revenirea curentului alternativ Line Interactive (Unda sinusoidala simulata) Regulator automat de tensiune Control inteligent al consumului de energie la incarcare cu o economisire de pana la 50% Garantie baterie 12 luni
Am creat seria Isis special pentru a fi folosit la birou sau in acasa astfel incat munca si computerele tale sa fie in permanenta protejate. Nu trebuie sa te mai ingrijoreze caderile de curent fluctuatiile de tensiune sau fulgerele din timpul furtunilor. Computerele tale sunt in siguranta. Datorita ecranului LCD ai la indemana toate informatiile esentiale despre UPS-ul tau. Isis te ajuta sa iti continui munca si in timpul caderilor de curent de durata scurta sau medie. Oferim protectie garantata pentru computere de inalta performanta routeremodemuri sisteme de depozitare externa console de joc precum si alte electronice din biroul sau casa ta. 4 Prize cu Protectie nJoy Isis are 4 prize standard care sunt conectate la bateria includa in UPS. Pentru a putea lucra si pe timpul caderilor de curent de durata scurta sau medie conecteaza la UPS computerele si monitoarele. Software Inclus Acum poti avea acces de la distanta la UPS folosind un software special inclus. Software-ul va va oferi toate informatiile necesare cu privire la UPS si va oferi de asemenea optiunea de a inchidere de la distanta si in conditii de siguranta computerele in cazul unei pene de curent. Ecran LCD Cele mai importante informatii referitoare la UPS-ul tau sunt afisate pe ecranul LCD. Acesta va indica Functionare pe curent Functionare pe baterie Nivelul de incarcare Nivelul bateriei Voltajul de intrare Voltajul de iesire Suprasarcina Baterie descarcata.

Produse Recomandate

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)