Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Usa exterior apartament SAGAN, culoare stejar antic, deschidere stanga, 88 x 202 cm, structura otel inoxidabil placat cu MDF

3 Rating(s)
1.39999 Lei


Usa exterior apartament SAGAN, culoare stejar antic, deschidere stanga, 88 x 202 cm, structura otel inoxidabil placat cu MDF


 

Usile Metalice Sagan sunt fabricate in Ucraina si sunt reomandate pentru intrarea in apartament.

Usile SAGAN au fost testate si imbunatatite astfel in cat sa ofere o izolatie termica datorita constructiei usei din Otel, Lemn MDF si Vata Bazaltic cat si fonica ( peste 35 dB) mai buna fata de modelele de pe piata concurente si sa faca fata cu brio noilor tehnici de spargeri ale hotilor.

Pentru izolarea termica si fonica a structurii metalice pe toata suprafata usei se pune vata minerala (KNAUF) cu caracetristici antifoc, in foaia de usa.

Foaia de usa are o grosime de 80 mm si contine o placa din otel tras la rece de 1,2 mm, rigidizata cu nervuri din otel. Zona broastelor este protejata suplimentar cu o placa din otel de 3 mm.  Sistemul de inchidere contine o broasca cu cheie tip seif (siguranta nivel 4), o broasca cu cilindru cu future la interior. Broasca de cilindru este protejata cu o rozeta antiefractie din otel, ea este conceputa astfel incat sa nu permita smulgerea acesteia de pe usa.
 

;