Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Uscator de rufe Beko DE8434RX0M, Condensare si pompa de caldura, 8 kg, 16 programe, Clasa A++, Gri

4 Rating(s)
3.13355 Lei





Uscator de rufe Beko DE8434RX0M, Condensare si pompa de caldura, 8 kg, 16 programe, Clasa A++, Gri



 

 






SMART DRY - HEAT PUMP

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Smart Dry permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.




 

 







MOTOR PROSMART™ INVERTER

Motorul ProSmart™ Inverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de  liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti  bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon




 

 






 

AUTO OFF

Uscatorul de rufe se inchide automat la sfarsitul etapei de uscare in cazul in care nu exista nici o alta selectie in urmataorele 10 minute de la finalizarea programului. Astfel, va puteti bucura de timpul liber fara sa va faceti griji cu privire la uscator.




 

 





OPTISENSE®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al  hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.



 

 






AquaWave

Designul special, Aquawave, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.




 

 





SPORTS

Conceput pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber, programul este recomandat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac, cu un grad scazut de murdarie, spalate la o temperatura de 40 C.



 

 





JEANS

Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar.



 

 





Reimprospatare lana

Folositi acest program pentru a ventila si a inmuia rufele de lana care pot fi spalate in masina de spalat. Nu folositi pentru a usca rufe complet. Scoateti afara si aerisiti rufele imediat dupa terminarea programului.

 



 

 





Xpress SuperShort

Programul asigura uscarea unei incarcaturi de 2 Kg in doar 35 de minute. Astfel, ai haine gata de purtat in timp record.



 

 






Program pentru camasi

Protectie sporita la uscare. Programul creat special pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute, asigurand protejarea tesaturii si un timp mai indelungat de viata al acestor articole de imbracaminte.




 

 





Child-Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor uscatorului.



 

 





Auto Anti sifonare

Functia Auto anti-sifonare va incheia in mod automat ciclul de uscare. Datorita acestei functii, la finalul programului hainele vor fi gata de purtat. Actiunea blanda a tamburului dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona.



 

 






Baby Protect

Acest program va permite uscarea rufelor bebelusului, cu grija maxima si un control atent al climatului din interiorul cuvei, cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate.




 

 





Buzzer

Avertizarea sonora se activeaza in momentul in care programul de uscare s-a finalizat.



 

 





S-Shape

Design-ul S Shape asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul peretilor laterali in forma de S care reduc nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin!



 

 






Capacitate de incarcare 8 kg

Functionalitate adaptata la nevoile familiei. Uscatoarele Beko sunt prevazute cu o capacitate de incarcare de 8 kg. Acum poti alege masina de spalat, in functie de numarul de membri ai familiei si cantitatea de rufe spalata in mod uzual.




 

 






Clasa energetica A++

Produsele din clasa energetica A++ consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat cele din clasa A+.




 

 







 

 








 
;