Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Uscator de rufe Bosch WTW8761BY, Condensare si pompa de caldura, 9 Kg, Tambur iluminat, Clasa A++, Alb

4 Rating(s)
4.18999 Lei





Uscator de rufe  Bosch WTW8761BY, Condensare si pompa de caldura, 9 Kg, Tambur iluminat, Clasa A++, Alb



 

 




Uscator de rufe cu pompa de caldura si SelfCleaning Condenser™. Performanta ridicata si consum redus de energie in permanenta in clasa de eficienta A++

• SelfCleaning Condenser™: sistemul de curatare automata a condensatorului asigura o performanta inalta de uscare si un consum energetic redus.
• Sistemul SensitiveDrying: structura unica a tamburului protejeaza tesaturile si asigura rezultate de uscare remarcabile, fara a sifona rufele.
• Extrem de silentios: doar 64 dB
• DirectSelect-Display: afisaj full touch LED Display si selector de programe iluminat pentru utilizare usoara si intuitiva.



 

 



Pereti laterali AntiVibration

Pereti laterali AntiVibration: mai multa stabilitate, mai putine vibratii.
Noul design al peretilor laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigura mai multa stabilitate si reduce vibratiile. Izolatia imbunatatita regleaza, de asemenea, nivelurile de zgomot, facand masinile de spalat rufe foarte silentioase, chiar si in timpul ciclului de centrifugare.





 

 



Condensator cu auto-curatare

Nu vei mai curata niciodata condensatorul. Datorita condensatorului cu auto-curatare.
Condensatorul cu auto-curatare care nu necesita intretinere este usor de utilizat si te scuteste de curatarea obositoare. Datorita acestei inovatii, condensatorul este curatat automat de pana la patru ori in timpul procesului de uscare. Uscatoarele de rufe cu pompa de caldura Bosch usuca deosebit de economic pe toata durata de functionare a aparatului, cu uscatorul functionand la intreaga capacitate.





 

 



Sensitive Drying System

Uscare delicata a tesaturilor cu Sensitive Drying System.
Cu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat si uniform datorita tamburului cu structura unica ce permite circulatia eficienta a aerului cald. Ca rezultat vei avea rufe moi, fara cute.






 
;