Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Ventilator Thermaltake Riing 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition, 120mm, RGB LED, 3 Pack

5 Rating(s)
29662 Lei






Ventilator Thermaltake Riing 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition, 120mm, RGB LED, 3 Pack



 

 







 

 



Rising 12 RGB Fan TT Premium Edition
Creati-va PC-ul de vis cu cei mai buni fanii de case de inalta performanta de 360 ° RGB. TT Premium Edition Ventilatoarele RGB RGB cu LED-uri ofera un control digital complet, astfel incat sa puteti programa cu usurinta modele de culori RGB, sa setati si sa reglati viteza RPM a ventilatorului si sa creati setari de profil personalizate pana la 48 de ventilatoare in mod sincron - tot prin confortul desktop-ului.





 

 



Claapa care arunca o privire buna
Deveniti invidia prietenilor dvs. cu o reproducere superba a culorilor de 256 de culori RGB si o iluminare LED uniforma 360 °. Stilul de neegalat, cuplat cu un conceput special pentru ventilatoare, inseamna ca PC-ul nu numai ca arata bine - dar functioneaza bine.





 

 





Optimizata pentru fluxul de aer ridicat
TT Premium Edition Ventilatoarele RGB cu LED-uri RGB au un design personalizat, construit cu ventilatoare cu unsprezece paleti, ce imping in mod silentios si eficient volumele mari de flux de aer prin sasiu. Jocul si relaxati-va in liniste si liniste, fara a va face griji pentru supraincalzirea temperaturii sistemului. Puteti, de asemenea, controla digital si seta nivelurile RPM ale vitezei ventilatorului pentru fiecare ventilator individual, ajutandu-va sa obtineti un echilibru perfect de performanta potrivit pentru configurarea PC-ului.




 

 



RGB Software RGB
TT PREMIUM Software-ul RGB Rigit va permite sa conectati pana la maximum 48 de ventilatoare RGB legate in mod sincron prin intermediul a 16 hub-uri ventilatoare digitale. Prin intermediul software-ului puteti seta si ajusta cu usurinta vitezele de rotatie ale RPM-urilor, alocati culorile RGB, schimbati modelele LED-urilor si chiar monitorizati si analizati performanta activa a fiecarui ventilator. Software-ul TT PREMIUM RGB accepta 6 limbi.





 

 



Setati profiluri si personalizati-va fanii
Software-ul Rigging RGB este intuitiv si simplu de navigat. Fiecare hub digital ventilator pe care sistemul dvs. il ruleaza este afisat activ in partea din stanga sus a interfetei, pentru a va deplasa rapid si controla. Odata ce ati selectat un hub digital de ventilator, puteti personaliza individual culorile si pana la cinci profiluri pentru acel hub individual. Odata ce sunteti multumit de setarile dvs., puteti chiar sa salvati si sa aplicati ajustarile dvs. personalizate prin alte hub-uri digitale ventilate.





 

 



Reglati viteza ventilatorului
Sub panoul de control exista un panou de reglare a vitezei ventilatorului dedicat. Pur si simplu setati bara de culori pentru a seta personalizat si ajustati viteza de rotatie a ventilatorului. Presetarile va permit sa setati ventilatoarele in modul "silentios" unde RPM functioneaza intre un interval de 500-1000 RPM sau "modul de performanta" care functioneaza si ajusteaza dinamic pana la 1400 RPM.





 

 



Personalizati iluminatul RGB
Obtineti aspectul pe care l-ati dorit dintotdeauna prin intermediul software-ului TT PREMIUM Riing RGB. In fila Paleta de culori puteti alege si programa cu usurinta culori RGB - chiar in jos pentru fiecare ventilator individual. Aveti, de asemenea, capacitatea de a schimba si de a seta luminozitatea LED-urilor, de a schimba modurile si efectele de iluminare si de a transfera fara probleme profilurile de iluminare catre alti paleti.





 

 



Intotdeauna alerta
TT Premium Edition Ventilatoarele RGB cu LED-uri Rigid RGB ofera alerte de avertizare in timp real a ventilatorului direct pe desktop, ori de cate ori un ventilator se confrunta cu probleme legate de performanta sau nu reuseste sa initializeze. Am reusit sa simplificam utilizatorii care ruleaza PC-uri cu entuziasti, cu numerosi fani instalati prin oferirea de numerotari digitale pe ventilator, astfel incat sa puteti identifica rapid in sistemul dvs. care ventilator provoaca probleme si unde.





 

 



Hub digital pentru ventilatoare
Lucrurile spirituale din spatele modelelor TT PREMIUM Edition Riing RGB cu LED-uri. Hubul nostru digital de ventilatoare va permite sa conectati pana la 16 controale digitale impreuna pentru a rula pana la 48 de ventilatoare in mod sincron. In partea din spate a fiecarui butuc ventilator veti gasi un comutator DIP (dublu in linie) care va permite sa atribuiti un numar controlerului.





 

 



Rulment hidraulic cu design de zgomot redus
TT PREMIUM Edition Ventilatoarele Rigid RGB de la Riing sunt construite folosind un sistem de rulmenti hidraulic personalizat, care se auto-lubrifiaza cu compusi reducatori de frictiune pentru a asigura o operare silentioasa, o frecare minima de rotatie si un zgomot ultra-scazut. Am sigilat si am acoperit sistemul nostru de rulmenti hidraulici pentru a preveni orice scurgere a lubrifiantului - imbunatatirea semnificativa a fiabilitatii ventilatoarelor si extinderea duratei de functionare a acestuia.





 

 



Tehnologie de blocare a vantului
Deceniile de cercetarea si dezvoltarea de racire specializate ne-au permis sa cream cadrul final al ventilatorului - care deblocheaza vizibilitatea la 360 ° a ventilatorului LED Rigid RGB in combinatie cu tehnologia de blocare a vantului. Tehnologia de blocare a vantului Thermaltake creeaza un flux de aer comprimat care directioneaza in mod activ fluxul de aer catre sectiunea mijlocie a fiecarei lame - oferind volume imbunatatite de debit de aer si performante termice optimizate.





 

 



Sistem de montare anti-vibra?ie
Am eliminat zgomotul vibratiilor prin includerea amortizoarelor de cauciuc anti-vibratii de injectie in matrita. Fiecare amortizor asigura o instalare fara probleme si functionare silentioasa cu o acoperire de protectie de 80% pe toate cele patru colturi de montare.






 
;