Acord de confidentialitate

Acord de confidentialitate
Redactat in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. produse-resigilate este inregistrata cu nr. 15594 in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prima notificare din 29/01/2010.

Va asiguram ca datele introduse pe acest site vor fi folosite doar in scopurile pe care le urmariti dumneavoastra, mai exact in gasirea unor produse la preturi cat mai mici.

Informatiile generale colectate de siteul produse-resigilate
Cand va creati un cont pe site-ul produse-resigilate.ro va sunt solicitate, initial, numele prenumele si o adresa de mail va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email.

Dupa crearea contului puteti sa editati profilul si sa adaugati si alte date pe care dvs le considerati a fi utile.

produse-resigilate.ro inregistreaza pe serverele sale si informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Informatia stocata o folosim in scopul de a facilita accesul la site si de a imbunatatii anumite produse si servicii.

Profilele publice pe produse-resigilate.ro
Informatiile pe care le postati ca publice, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, pot fi copiate si stocate de catre persoane asupra carora produse-resigilate.ro nu are niciun control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand siteului www.produse-resigilate.ro

Pentru a proteja acest lucru aveti posibilitatea de a alege ce fel de profil aveti ( daca este privat, daca poate fi vizualizat doar de prieteni sau daca este public). Prin setarea de profil public terte persoane pot avea acces la adresa, nume, numar de telefon sau orice data persoanala pe care ati furnizat-o siteului la inregistrare.

Dreptul de editare a contului
produse-resigilate.ro va confera dreptul de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, inclusiv toate datele care au legatura cu dumneavoastra. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor daca acest lucru nu va reuseste. Echipa produse-resigilate.ro va ajuta in maxim 48 de ore de la semnalarea problemei. Pentru dezabonarea de la newsletter puteti sa folositi optiunea Dezabonare prezenta in newsletterul zilnic.

Pentru o protectie a ridicata a dvs dupa ce va creati un cont veti primi un mail de confirmare a inregistrarii. Astfel se vor evita inregistrarile care nu au fost facute in mod direct de dumneavoastra.

 

Produse Resigilate folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)